Facebook



Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

Friss hírek




Nyertes TÁMOP-1.1.1 pályázat

Alapítványunk sikeresen pályázott a TÁMOP-1.1.1-11/1-2012-0008 "Megváltozott munkaképességű emberek munkahelyeinek adaptációja" pályázat keretében. A pályázat címe: Az Ösvény Esélynövelő Alapítvány Rehabilitációs üzemének technológiai fejlesztése. A beruházás során beszerzésre kerül egy PC vezérlésű habvágógép, valamint egy 160 tonnás energiatakarékos fröccsöntő gép.

 
SZJA 1%

Ha Alapítványunk tevékenységeit, célkitűzéseit Ön is fontosnak tartja, támogassa adója 1%-ával szervezetünket!

Adószámunk: 18381810-2-04

Tisztelettel köszönjük a kuratórium nevében.

 
FONTOS FELHÍVÁS

Teljes nyugdíjukat elvesztik és munkanélküli segélyhez is nehezen juthatnak azok a rokkantnyugdíjasok, akik eddig nem jelentkeztek be az egészségkárosodásukat ellenőrző állami felülvizsgálatra. 190 ezer rokkantnyugdíjat kapó ember közel felének még nyoma sincs, pedig már csak másfél hétig adhatnak életjelet magukról. Aki jelentkezik, jól járhat, és a legtöbbjüknek attól sem kell tartania, hogy teljesen egészségesnek találják őket.                      BŐVEBBEN ---->

2012. március 23.

 
NEFMI tájékoztató

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium Szociális Lakossági és Tájékoztatási Osztály által kiadott dokumentum, mely a megváltozott munkaképességű személyek ellátásairól szól.

Tájékoztató

 
Megváltozott munkaképességű személyek ellátásához előírt komplex minősítésre vonatkozó jogszabálytervezet

A Széll Kálmán Terv 11. Adósság és akcióterv alcímet viselő fejezetének 6. pontja célul tűzte ki a rokkantsági ellátórendszer átalakítását, ezáltal a munkaerő-piacon legálisan foglalkoztatottak számának, arányának növelését. A célkitűzés megvalósítása érdekében az Országgyűlés elfogadta a megváltozott munkaképességű személyek ellátásairól és egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXCI. törvényt. A miniszteri rendelet tervezete a törvény által adott felhatalmazás alapján a megváltozott munkaképességű személyek ellátásához előírt komplex minősítésre vonatkozó részletes szakmai szabályokat állapítja meg.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

5. oldal / 8

Névnap

Ma 2024. március 28., csütörtök, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

Támogatóink


Megváltozott munkaképességű munkavállalók

közreműködésével létrejött termékek.


www.segitovasarlas.hu

ENGEDÉLYSZÁM: SV18-0502-03

______________________________



NYERTES PROJEKTJEINK:



http://osveny.hu/images/efop.jpg



Konzorciumban megvalósuló projektek: