Facebook



Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

INGYENES KÉPZÉSI LEHETŐSÉG

Az Ösvény Esélynövelő Alapítvány, mint főpályázó 2014. március 1-jén indította el az „Innovatív, kísérleti foglalkoztatási programok támogatása” TÁMOP-1.4.3-12/1-2012-0052 számú projektjét. Az ingyenes Textiltermék-összeállító és Fröccsöntő OKJ-s képzésekre várunk jelentkezőket, melyek mellé ECDL számítógép-használó végzettséget is kapnak a jelentkezők. Az alapítvány a projekttel Békés megyében egyedül álló, fenntartható képzési és szolgáltatási programot kíván megvalósítani a munkaerő-piacon hátrányos helyzetű megváltozott munkaképességűek számára.

48 fő megváltozott munkaképességű személy bevonása a közvetlen cél, 48 fő részére képzés és a szakképzéshez kapcsolódó munkahelyi gyakorlat biztosítása, ahol a résztvevők piacképes szakmát tanulhatnak, illetve a nyílt munkaerő-piac elvárásairól, normáiról, szabályairól szerezhetnek tapasztalatot.

A képzésekre várjuk megváltozott munkaképességű személyek jelentkezését!

További információ és jelentkezés személyesen: Ösvény Esélynövelő Alapítvány, Füzesgyarmat, Széchenyi u. 4/b.,Telefonon: 66/590-310-es számon Rózsás Nóránál és Kiss-Csák Szilviánál.

 

Névnap

Ma 2024. április 20., szombat, Tivadar napja van. Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

Támogatóink


Megváltozott munkaképességű munkavállalók

közreműködésével létrejött termékek.


www.segitovasarlas.hu

ENGEDÉLYSZÁM: SV18-0502-03

______________________________



NYERTES PROJEKTJEINK:



http://osveny.hu/images/efop.jpg



Konzorciumban megvalósuló projektek: